Lunch
Onze menukaart wisselt elk seizoen en biedt een gevarieerde selectie aan gerechten, bereid met verse, seizoensgebonden producten.
Geniet van een smakelijke lunch op ons heerlijke zonnige terras of binnen in het knusse Markerhuisje.
Wilt u verzekerd zijn van een plekje of bezoekt u ons met een groep? Wij raden u aan om online te reserveren of te bellen naar 06-10630000.
LUNCHKAART
- 				
				Turkish Eggs 15Twee gepocheerde eieren op romige Griekse yoghurt met dille en gepofte knoflook, warme chiliboter en verse kruidenmix. 
- 				
				Herfsttoast 14Geroosterd desembrood met Gruyère-Parmazaan bechamelsaus, gegratineerd in de oven met gekarameliseerde rode ui en frisse salade. 
- 				
				Huevos Rancheros 14Tostada met zwarte bonencrème, gebakken ei, avocado, tomatillo-salsa en pico de gallo. 
- 				
				Hash ‘n Lachs 16Huisgemaakte graved lachs (zalm), gemarineerd in rode biet, op een krokante hashbrown, met gepocheerd ei en romige cream cheese. 
- 				
				Katsu Sando 15Krokant gebakken kipfilet, gepaneerd in Japanse panko, met tonkatsu-saus, sla, tomaat en coleslaw met sesamdressing. Geserveerd op getoast briochebrood. 
- 				
				Salade Confit de Canard 17Gekonfijte eendenbout, radicchio, mesclun, gerookte rode biet, gepekelde chioggia, geroosterde hazelnoten, croutons en aceto balsamico dressing. 
- 				
				Garnalenkroketjes op toast 15Huisgemaakte garnalenkroketjes op getoast briochebrood. 
- 				
				Flammkuchen klassiek 12Specialiteit uit de Elzas! Een dunne, knapperige bodem, belegd met crème fraîche, ui en gerookte spekjes. 
- 				
				Soep van de dag 7.5We vertellen u graag welke er vandaag op menu staat. 
BORREL
ZOET
 
															 
															 
															