High Tea

 

Een tafel vol lekkere hapjes, diverse soorten thee, goed gezelschap en een mooie locatie exclusief voor uw gezelschap. Dat zijn de ingrediënten van een high tea in het Markerhuisje.

Het sociale aspect van een High tea is ongekend. In de middag de tijd nemen door gezamenlijk aan een lange tafel te zitten en in een ongedwongen sfeer met elkaar te praten en echt eens aandacht voor elkaar te hebben onder het genot van een uitgebreide high tea. Onze high tea bestaat uit zowel zoete als hartige gerechten en natuurlijk kunnen de scones hierbij niet ontbreken.

Wij serveren in het Markerhuisje een heerlijke 3-gangen high tea. U begint de High tea met onze huisgemaakte scones met jam en clotted cream. Vervolgens serveren wij diverse luxe sandwiches met bijvoorbeeld gerookte zalm, eiersalade, geitenkaas, tonijnsalade. Als laatst kunt u genieten van onze diverse taartjes of petit fours. Wij stemmen de high tea altijd persoonlijk met u af.

Heeft u liever meer hartig dan zoet, kies dan voor onze 4-gangen high lunch. Wij beginnen de high-lunch met dagverse soep naar keuze. Daarna krijgt u verschillende hartige hapjes, zowel warm als koud geserveerd op etagères, zodat u kunt kiezen wat u lekker vindt. Denk daarbij aan huisgemaakte quiche, mini bladerdeegtaartjes, wraprolletjes, luxe sandwiches en meloen met rauwe ham. Natuurlijk eindigen we de high lunch met wat zoetigheden en de scones met jam en clotted cream.

Komt u met kinderen, geen enkel probleem. Ook voor kinderen kunnen we een aparte high tea maken. Voor de kinderen hebben we diverse zoete hapjes,  scones met jam en clotted cream, sandwiches, flensjes en onbeperkt fruitwater en/of limonade.

Prijzen:
High tea €21,50 p.p.
High lunch €26,50 p.p.
High kids €12,00 per kind van 4 t/m 11 jaar

Het is ook leuk om de High tea te beginnen met een glaasje prosecco. Hiervoor vragen wij €4,00 per persoon.
Een High tea exclusief met uw gezelschap in het Markerhuisje kunt u reserveren vanaf 12 personen.

  • High tea in een voormalig werfhuisje, schitterend gelegen aan het water
  • Geschikt voor groepen van 12 tot 30 personen
  • Genieten in huiselijke en warme sfeer
  • Voldoende parkeerruimte in de buurt en gratis parkeren op zondag
  • Mooi te combineren met een boottocht

Wilt u alleen de ruimte huren en zelf voor de catering zorgen, ook dat is mogelijk.

Interesse in een High Tea in Amsterdam?


Bel: 06 1063 0000

placeholder-350x350
placeholder-350x350
placeholder-350x350

Scroll to Top